IDC 2014/2015

Postet av Stange SK - Svømming den 14. Des 2014

Det er klart for en ny sesong med Irene Dalby Cup, og første stevne er i Elverum den 29. november. Tid og sted for de andre stevnene er ikke klart enda, men dette vil trolig være på plass til det første stevnet.

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å bli med!Det nærmer seg jul...

Postet av Stange SK - Svømming den 14. Des 2014

…og med det nærmer det seg også avslutninger for både kurs og treningsgrupper. Samtlige avslutninger blir holdt på klubbhuset på Stange – og avslutningene blir holdt slik:

Avslutning for tirsdagskursene tirsdag den 9. desember kl 18.00 og for fredagskursene fredag den 12. desember kl 18.00. Det blir servering av brus, kaffe og kaker, utdeling av kursdiplomer og -merker, mulighet til å kjøpe distansemerker og loddsalg.

Avslutning for treningsgruppene blir onsdag den 10. desember kl 18. 00. Tradisjonen tro blir det servering av pølser, kaker, brus og kaffe; det blir premieutdeling, loddsalg og mulighet for kjøp av ferdighetsmerker.

I anledning kakeservering på avslutningene er det fint om noen av dere har mulighet til å ta med kaker. Vi håper å se dere alle der – og ha en fortsatt fin førjulstid!Folkebadet er åpent til og med fredag 19. desember

Postet av Stange SK - Svømming den 14. Des 2014

Etter det tar vi juleferie, og åpner igjen mandag den 5. januarFolkebadet er åpent til og med fredag den 19. desember

Postet av Stange SK - Svømming den 14. Des 2014


Etter det tar vi juleferie, og åpner igjen mandag den 5. januar

Powered by: Bloc